Om företaget


Vad kan vi göra för dig?

Som generalentreprenör (där du som kund beställer allt från en och samma leverantör) tar vi ansvaret för hela projektet och sköter all kontakt, anlitande och ledning av underentreprenörer.

Vi har ett stort nätverk med etablerade hantverkare och leverantörer med gott rykte inom alla önskvärda områden, till exempel målare, plattsättare, elektriker och rörmokare.

Vid större byggprojekt är det viktigt att ha en generalentreprenör som kan samordna arbetet och ha ett övergripande ansvar. Vi har stor erfarenhet av generalentreprenader vid stora ny- och ombyggnationer och vet hur man undviker de misstag som annars lätt uppstår.

Ytterligare fördelar för dig som beställare med att anlita oss som generalentreprenör är att vi då kan erbjuda dig unika helhetslösningar samt korta ner byggtiderna och sänka kostnaderna. Många arbeten stannar upp i flera dagar, eller ibland veckor, för att rörmokaren inte kan komma och stänga av vattnet. Det blir frustrerande för dig som beställare och dessutom är det väldigt kostsamt. Dessutom underlättas arbetet av att projektet har samma arbetsledare under hela byggtiden.

Vi kan även hjälpa dig med allt från vattensanering och fuktmätningar till reparation av skador med fullständig återställning till ursprungsskick. Samtidigt kan vi erbjuda all form av underhåll såsom stambyten, tilläggsisolering, byte av fönster, renovering av tak i alla dess former, dränering och alla tänkbara reparationsarbeten.

Hör av dig till oss så kan vi berätta mer och svara på dina frågor!

E-post: info@4uconstruction.se